AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders Juristen Incassospecialisten


Vlasmarkt 6 4461 CW Goes
0884111213 Klik om te bellen

Over AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders Juristen Incassospecialisten

Dit is AGIN Timmermans

AGIN Timmermans is door de vorige generatie gestart en inmiddels zijn we met vestigingen in Rotterdam, Tilburg, Bergen op Zoom en Goes altijd dichtbij in een groot deel van Nederland. We worden door onze opdrachtgevers beoordeeld als een alert en scherp kantoor, relationeel en communicatief sterk. Daar zijn we trots op.

Door het geringe verloop en het hoge opleidingsniveau van onze mensen kunnen we een constante kwaliteit en een hoge succesfactor garanderen. De incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders van AGIN Timmermans werken in teamverband voor opdrachtgevers die waarde hechten aan een professionele samenwerking, persoonlijk contact en korte lijnen. Incasseren op maat, dat is AGIN Timmermans.

Over AGIN
AGIN Timmermans is mede-oprichter van AGIN, een samenwerkingsverband van vier zelfstandige gerechtsdeurwaarderskantoren: AGIN Boeder, AGIN Timmermans, AGIN Otten en AGIN Pranger. Kantoren met dezelfde werkwijze en professionaliteit.

Via de AGIN vestigingen beschikt AGIN Timmermans – als een incassotraject daarom vraagt – altijd en door heel Nederland over een gerechtsdeurwaarder ter plaatse. Daarnaast werken de bij AGIN aangesloten kantoren met hetzelfde online systeem.

AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders Juristen Incassospecialisten in het kort

Soort bureau

Gerechtsdeurwaarder
Incassobureau
Rechtspraktijk

Diensten

Debiteurenbeheer
Detachering
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Pre-incasso diensten

NEN-ISO9001:2000 gecertificeerd

Ja

No cure no pay

Ja

Onze locatie

AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders Juristen Incassospecialisten


Vlasmarkt 6 4461 CW Goes
0884111213 Klik om te bellen