Aveon - Rechtsbijstand en Incasso


Waanderweg 64 7812 HZ Emmen
0591212101 Klik om te bellen

Over Aveon - Rechtsbijstand en Incasso

Aveon biedt gratis incasso zonder abonnement. Gratis minnelijke incasso is geen uitzondering in de markt, maar Aveon gaat verder door ook gratis gerechtelijke incasso aan te bieden en procederen wij voor u met onze eigen juristen. U heeft geen kostenrisico, u betaalt geen voorschot voor de kosten van de rechtbank of voor de deurwaarder. Wij verhalen onze kosten op de schuldenaar, conform de wettelijke tarieven. Betaald de schuldenaar niet, dan heeft u geen kosten. U schakelt immers in een incassobureau in om geld alsnog te krijgen, niet om te betalen. 

Natuurlijk lossen we de schuld het liefst buiten de rechtbank om. Hier halen wij goede resultaten door met respect om te gaan met de schuldenaar. We zoeken naar oplossingen. Wordt een schuld niet betaald ligt daar vaak een reden onder. Zo kan uw debiteur zijn verhuist waardoor hij of zij uw factuur niet heeft ontvangen, of kan deze schuldenproblematiek hebben. Door op korte termijn na te gaan of een nieuw adres of telefoonnummer bekend is, of sprake is van een (problematische) schuldenlast, kan vaak alsnog op korte termijn uw factuur betaald worden.

Wij zetten hoog in op ICT, zodat u als opdrachtgever altijd inzicht heeft in het dossier via onze website of via onze app, waar u notificaties kunt ontvangen bij wijzigingen in het dossier. 

Veiligheidsgaranties zijn ingebouwd, zo ontvangen wij betalingen voor u op een speciaal daarvoor opgerichte stichting derdengelden. 

Probeer ons vandaag nog uit en dien uw vordering volledig vrijblijvend in op https://www.aveon.nl

Foto's

Aveon - Rechtsbijstand en Incasso in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Debiteurenbeheer
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Aveon - Rechtsbijstand en Incasso


Waanderweg 64 7812 HZ Emmen
0591212101 Klik om te bellen