sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Transistorstraat 31
    1322 CK Almere
  • 0881166500

Blue Ocean Juristen

Als u voor Blue Ocean Juisten kiest, gaat u voor een incassotraject met behoud van relatie. Blue Ocean Juristen is innovatief en effectief in haar incassomethodes. Hierbij hebben wij een incassoprogramma ontwikkeld dat past bij de hedendaagse vorm van ondernemen. Omdat wij werken met een incassojurist wordt uw onbetaalde factuur direct een juridisch dossier. Wat is uw voordeel daarbij? Geen standaard brieven, maar direct een juridische basis om op verder te gaan, mocht uw klant niet overgaan tot betalen. Deze aanpak zorgt ervoor dat in de meeste gevallen uw onbetaalde factuur geen gerechtelijke procedure wordt.

Winst op lange termijn is hierbij het uitgangspunt, dit betekent terug gaan naar het basisrecht dat facturen betaald dienen te worden. Dit is een basis voor een duurzame samenwerking. Met deze insteek incasseert Blue Ocean. Vriendelijk en geduldig, zonder onnodige dwangmaatregelen. Indien nodig zetten wij deze dwangmaatregelen alsnog in. Wij zien uw klant als onze klant, zodat uw relatie waar mogelijk geen schade oploopt.

Juridische dienstverlening
Onze juridische dienstverlening is gespecialiseerd in het ondernemings- en overeenkomstenrecht , wij fungeren daarmee als juridische afdeling voor uw bedrijf. Zo hoeft u geen jurist in dienst te nemen maar heeft u wel laagdrempelig beschikking over een jurist voor al uw ondernemersvragen. Denk hierbij aan arbeidszaken, conflicten met leveranciers, het opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden. 

Wij hebben naast ons adres in Almere nog een bezoekadres in Amersfoort.


Foto's van Blue Ocean JuristenBlue Ocean Juristen in het kort

Diensten

  • Gerechtelijke incasso
  • Minnelijke incasso
  • Pre-incasso diensten

No cure no pay:

Ja

NEN-ISO9001:2000 gecertificeerd:

Nee

Soort bureau

  • Incassobureau
  • rechtspraktijk