Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders


Databankweg 26-30 3821 AL Amersfoort
033 - 47 00 000 Klik om te bellen

Over Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Bosveld is een veelzijdige incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie voor bedrijven en instellingen met omvangrijke zakelijke en consumentenportefeuilles in Nederland.

Ons doel is voor onze klanten het optimale resultaat te behalen. En dat gaat verder dan het incasseren van vorderingen. Bosveld is een strategische business partner die voor haar klanten een maatwerkstrategie ontwikkelt voor het managen van werkkapitaal. De kerndiensten zijn incasso en gerechtelijke incasso, maar wel met een duidelijke toegevoegde waarde door onze actieve adviesrol richting de klant. Onze medewerkers zijn professioneel en energiek, én: zij geven hun klanten voortdurend inzage in de voortgang. Wij streven er voortdurend naar de verwachtingen te overtreffen. Klanttevredenheid is voor ons dan ook het bewijs dat we het optimale resultaat daadwerkelijk hebben behaald.

Bij Bosveld denken we vanuit de klantprocessen en de verdiensten van de klant. Wij willen uitblinken, toonaangevend zijn, opdat onze klant betere resultaten boekt. Dat is onze opdracht. Kortom: we zijn snel, gedreven en dynamisch. Wij denken met onze klanten mee.

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het kort

Soort bureau

Gerechtsdeurwaarder
Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
Detachering
Doorrijders incasso
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Opleidingen
Pre-incasso diensten

NEN-ISO9001:2000 gecertificeerd

Ja

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders


Databankweg 26-30 3821 AL Amersfoort
033 - 47 00 000 Klik om te bellen