Cash2Collect BV


Landdrostdreef 124 1314 SK Almere
085 020 1060 Klik om te bellen

Authentieke Incasso Methodiek :
24/7 Online Dossier inzage
Volledig incassoproces van A t/m Z

Over Cash2Collect BV

Wij zijn dé sleutel tot succesvolle incasso in Nederland!
Wanneer betalingen uitblijven, schakelen bedrijven ons ervaren en deskundige incassobureau in. Cash2Collect heeft een bewezen staat van dienst in het incasseren van vorderingen. Met onze jarenlange ervaring weten we snel contact te leggen met de debiteur, waardoor betalingen vaak direct worden geregeld.
In het minnelijk incassotraject behandelen wij uw vordering op basis van Fair Fee.

Wij begrijpen het belang van de relatie tussen u en uw klant. Uw klant is immers verantwoordelijk voor de omzet binnen uw organisatie, maar betaalt momenteel om onduidelijke redenen niet. Daarom hanteren wij een zorgvuldige en respectvolle aanpak in het incassotraject, om uw klantrelatie voor de toekomst te behouden.

Bovendien hebben wij gemerkt dat een debiteur van vandaag vaak onze opdrachtgever van morgen wordt. Neem gerust een kijkje bij onze Reviews om dit te ontdekken. (klik hier) Reviews

Bij Cash2Collect begrijpen we dat succesvolle incasso meer is dan alleen het innen van geld. Het gaat om het herstellen van betalingen én het behouden van waardevolle relaties. Wij zijn uw betrouwbare partner in incasso, met een bewezen trackrecord van resultaten en tevreden klanten.

Schakel Cash2Collect in en laat ons uw incasso-uitdagingen omzetten in successen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf waarom wij het incassobureau zijn dat u zoekt!

Uw garantie voor een succesvolle incasso!

Een Zorg Minder

Onze locatie

Cash2Collect BV


Landdrostdreef 124 1314 SK Almere
085 020 1060 Klik om te bellen