Charles Bruns


Stadionstraat 26 4815 NG Breda
085 488 5351 Klik om te bellen

Over Charles Bruns

Over Yuridis

Het is onze missie om incasso en deurwaardersdiensten voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijker te maken. U heeft waarschijnlijk niet dagelijks met onbetaalde facturen of een (dreigend) juridisch conflict te maken. Yuridis helpt met heldere adviezen, toegankelijke service, digitale oplossingen en transparante dienstverlening.

SERVICE PIRAMIDE

Om u te voorzien van het beste advies, werkt Yuridis volgens een unieke Service piramide. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen adviesbalie. De specialisten bij onze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies. Misschien ben u al geholpen met een van onze doe-het-zelf producten. En als de inschakeling van een jurist of deurwaarder in uw regio een beter resultaat oplevert kunnen zij u hierbij snel van dienst zijn.

YURIDIS ADVIESBALIE: 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Onze adviseurs zijn 7 dagen per week bereikbaar voor eerstelijns telefonisch juridisch advies. Dus ook ‘s avonds en in het weekend. De adviseurs nemen ruim de tijd om uw situatie persoonlijk te bespreken. Kosteloos en vrijblijvend.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN TRANSPARANTE TARIEVEN
Yuridis wil duidelijkheid geven over tarieven en afspraken. Die helderheid scheppen we met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen opdrachtgever en deurwaarder overzichtelijk staan beschreven. Want met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat het deurwaarderskantoor voor u doet. En tegen welk tarief.

YURIDIS KLANTBELOFTE
Yuridis is een moderne juridische dienstverlener met een eigen landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk van ondernemende deurwaarderskantoren. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we de Yuridis Klantbelofte opgesteld. Deze klantbelofte is een aanvulling op de gedragsregels en kwaliteitseisen van de KBvG waarvan al onze deelnemers lid zijn.

ORGANISATIE

Vanuit de exclusieve samenwerking met Nederlandse Belangenvereniging voor Gerechtsdeurwaarders kunnen we bouwen op een landelijk netwerk van ruim 50 kwaliteitskantoren. Voor de uitvoering van onze dienstverlening hebben we een samenwerking met OmniLegal. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 30 medewerkers dagelijks voorzien in klantenservice en eerstelijns advies op het gebied van financieel-juridische hulp. Vanuit Naarden wordt Yuridis bovendien ondersteund op het gebied van management, ICT, marketing en administratie.

Charles Bruns in het kort

Soort bureau

Gerechtsdeurwaarder
Incassobureau

Diensten

Debiteurenbeheer
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen

Onze locatie

Charles Bruns


Stadionstraat 26 4815 NG Breda
085 488 5351 Klik om te bellen