Debita Incasso


Kleibergsestraat 7 4001 LE Tiel
085 047 0004 Klik om te bellen

Over Debita Incasso

Vindt u ook dat wanneer u van uw kant al uw verplichtingen en afspraken bent nagekomen, dat uw klant of opdrachtgever dat ook moet doen? Wij van Debita Incasso ook!

Helaas komt het regelmatig voor dat een factuur door de debiteur onbetaald blijft en de vordering uit handen dient te worden gegeven aan een incassobureau. 

Zelfs onder het mom van ‘No-Cure No-Pay’ komt het voor dat de opdrachtgevers, na de incassering, alsnog een deel van hun eerlijk verdiende geld moeten inleveren. Meerdere incassobureaus verdienen naast hun reguliere incassokosten namelijk geld aan de crediteuren (degene die de vordering uit handen heeft gegeven). 

Deze in rekening gebrachte kosten worden vaak vermeld als administratiekosten, ‘succes fee’, dossierkosten, enzovoorts. Anders gezegd betekent ‘No-Cure No-Pay’ dat wanneer er een ‘cure’ is, de opdrachtgever wel een deel van zijn oorspronkelijke vordering af te staan aan het incassobureau. 


Wij van Debita vinden dit niet eerlijk. Door een goede bewaking aan de poort en hierdoor de ingediende vorderingen zelf in te schatten op haalbaarheid voorkomen wij verlies op niet haalbare vorderingen zonder dat de opdrachtgever hier gedupeerd voor hoeft te worden. Door samen te werken met een betrokken team aan financiële en juridische experts en uiteraard een vooraanstaand deurwaarderskantoor, zijn wij in staat een incassotraject aan te bieden zonder hierbij kosten in rekening te hoeven brengen bij de crediteur. 

Dit betekent dus dat wij de gehele vordering zullen uitkeren aan de crediteur zonder dat deze zich zorgen hoeft te maken over de inning van hun facturen én al zeker niet over kosten. En daarom is onze slogan: Uw Debiteuren onze Zorg!

Pre-incasso:
Voor zeer aantrekkelijke prijzen verzorgen wij ook pre-incasso, deze kunt u per stuk of in een jaarkaart aanschaffen. Ideaal wanneer u zorgen heeft over mogelijk klantverlies. Kijk voor meer informatie op onze site www.debita.nl.

Openingstijden:
Maandag: 10:00-17:00
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00

Debita Incasso in het kort

Soort bureau

Gerechtsdeurwaarder
Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
Doorrijders incasso
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Debita Incasso


Kleibergsestraat 7 4001 LE Tiel
085 047 0004 Klik om te bellen