Dutch Fashion Incasso


Postbus 8085 6710 AB Ede gld
0318-303967 Klik om te bellen

Over Dutch Fashion Incasso

Dutch Fashion Incasso is een allround incassobureau maar onze roots liggen in de mode, show en entertainment industrie. Ons team krijgt feedback van een aantal prominente bedrijven en professionals binnen deze branche en wij zijn zodoende in staat snel en effectief uw debiteur aan te spreken.

Naast onze incasso en facturatie werkzaamheden zullen wij professionals uit deze branche altijd bijstaan met advies. Heeft u een vraag over de organisatie van een evenement? Heeft u sponsoren nodig? Wilt u weten wie u moet hebben voor het beste licht of het beste geluid? Wilt u een catwalk plaatsen of wenst u professionele modellen in te huren? Dutch Fashion Incasso heeft een aanzienlijk netwerk binnen de industrie en wij kunnen u in contact brengen met de juiste mensen.

Een ander groot voordeel is dat Dutch Fashion Incasso aanwezig is op vele shows en evenementen, veelal lopen we een van onze debiteuren tegen het lijf. Erg handig voor onze opdrachtgevers wanneer debiteuren geen reactie geven.

Onze in deze industrie werkzame klanten hebben een groot voordeel. Wij begrijpen de branche, spreken de taal en kennen de mensen. Daarnaast weten wij hoe we specifieke bedrijven en debiteuren moeten aanschrijven en benaderen. Opvallend is dat we veelal dezelfde debiteuren tegenkomen, onderzoeken zijn dan vaak al ten uitvoer gebracht en we weten hoe en waar we deze debiteuren kunnen vinden en aanspreken. Een ontzettend groot voordeel, want u wilt uw geld zo snel mogelijk ontvangen!

Dutch Fashion Incasso in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Minnelijke incasso
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Dutch Fashion Incasso


Postbus 8085 6710 AB Ede gld
0318-303967 Klik om te bellen