Fair Collect


Stationsplein 99 1703 WE Heerhugowaard
+31722029361 Klik om te bellen

Over Fair Collect

Onze naam zegt het al. Wij geloven in het u op een rechtvaardige manier geven waar u recht op heeft. We hebben oog voor alle belangen en combineren juridische kennis met hoge ethische maatstaven en een moderne manier van communiceren. Zo zorgen we ervoor dat u dit uw investering dubbel en dwars waard vindt.

Wij geloven niet in no cure no pay. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u aan het eind van elke succesvolle incasso kunt zeggen dat het uw investering waard was. Hoe we dat doen? Door continu mee te bewegen met de bewegingen in onze maatschappij. Door de belangen van alle partijen af te wegen. Door mee te gaan met onze tijd. Zo is het digitaal benaderen van uw debiteur geen enkel probleem. Dit kunnen we ook in de avonduren doen als u of uw debiteur dat prettiger vindt. Ook leggen wij huisbezoeken af om er zeker van te zijn dat er écht geen andere oplossing is als we moeten procederen. Waarom we dat doen? Omdat wij erin geloven dat een te late betaling geen slechte klant hoeft te zijn. Wij zorgen ervoor dat u zaken kunt blijven doen. 

Fair Collect staat bekend om zijn laagdrempeligheid. Dat uit zich niet alleen in de communicatie. Zo kunnen uw klanten Fair Collect bereiken door middel van WhatsApp, maar ook omdat vorderingen voldaan kunnen worden door middel van Tikkie. Fair Collect is het eerste incassobureau die dat mogelijk maakt. Daarnaast beschikt het Minnelijke Interventie Team van Fair Collect over een mobiel pinapparaat zodat uw klanten ook per pin aan de deur kunnen betalen. Wel zo makkelijk en kenmerkend voor de laagdrempeligheid van Fair Collect.

Fair Collect in het kort

Soort bureau

Incassobureau
Rechtspraktijk

Diensten

Debiteurenbeheer
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Minnelijke incasso
Pre-incasso diensten

Onze locatie

Fair Collect


Stationsplein 99 1703 WE Heerhugowaard
+31722029361 Klik om te bellen