Het Nederlands Incassokantoor


Johan de Wittlaan 25 6828 XB Arnhem
085-8881606 Klik om te bellen

Over Het Nederlands Incassokantoor

Het is tijd voor een frisse wind door uw incassodossiers. Een veel gehoorde klacht is dat het starten van een incassoprocedure duur is en ook nog eens geld kost als er geen resultaat wordt geboekt. Het Nederlands Incassokantoor doet het anders. Compleet anders: wij berekenen u als opdrachtgever nóóit kosten. Geen fee, geen abonnement – niets. Ook niet als we uw dossier hebben geïncasseerd. De kosten voor onze dienstverlening (+/- 15% van het incassobedrag) verhalen we namelijk op de wanbetaler.

Maar u heeft méér voordeel: bij het eerste dossier dat wij voor u mogen innen, gunnen we u onze fee. U ontvangt na de eerste incasso dus het volledige openstaande bedrag plus 15%! Bij al uw volgende dossiers geven we u een deel van onze fee (15% van die +/- 15%). Absoluut uniek in de Nederlandse incassowereld. U krijgt dus altijd meer dan het openstaande bedrag!

Wij begrijpen ook dat u uw relatie met de wanbetaler niet wilt beschadigen. Daarom is onze aanpak persoonlijk en respectvol. We bestuderen eerst uw dossier, zodat we goed beslagen ten ijs komen. Vervolgens gaan we in dialoog met de wanbetaler: transparant, standvastig en met een natuurlijke autoriteit. Dat werkt. In 2015 was ons slagingspercentage maar liefst 79,8%, ver boven het landelijk gemiddelde.

Meer weten? We nemen graag alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Bel ons: 085 - 8881606. Of stuur ons een mail: opdrachtgever@hetnederlandsincassokantoor.nl

Het Nederlands Incassokantoor in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Debiteurenbeheer
Doorrijders incasso
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Artikelen

Het Nederlands Incassokantoor

Het is tijd voor een frisse wind door uw incassodossiers. Een veel gehoorde klacht is dat het starten van een incassoprocedure duur is en ook nog eens geld kost als er geen resultaat wordt geboekt. Het...

Onze locatie

Het Nederlands Incassokantoor


Johan de Wittlaan 25 6828 XB Arnhem
085-8881606 Klik om te bellen