Incassobureau Profit


Nieuwstraat 95 2771 XG Boskoop
0172-216056 Klik om te bellen

Over Incassobureau Profit

Incassobureau Profit, een groep gemotiveerde incassospecialisten die u in elke fase van het incassotraject een helpende hand kunnen toereiken.

Incassobureau Profit zit gevestigd in Boskoop. Het team bestaat uit individualisten die ieder gespecialiseerd zijn in een bepaalde expertise van dit beroep.

Tijdens het traject kunnen wij u helpen bij zowel de pre-incasso, minnelijke als de gerechtelijke. Door onze gerichte aanpak waarbij de klant centraal wordt gesteld, behalen wij een percentage van 87% wat betreft incassozaken die succesvol zijn afgesloten. Ons specialisme is daarom ook incassoresultaat.

Voor meer informatie over de diensten van Incassobureau Profit kunt u de website bezoeken en voor eventuele vragen kunt u ook telefonisch of via e-mail contact opnemen.

Incassobedrijf Profit biedt zowel diensten aan voor de business-to-business markt als voor de business-to-consumer markt.

Bent u opzoek naar een incassobureau? Neem dan gauw contact op met Incassobureau Profit. Wij staan graag tot uw dienst.


Boskoop ligt in het Groene Hart van Zuid-Holland, centraal ten opzichte van Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Gouda, Reeuwijk, Zevenhuizen, Waddinxveen, Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gemeente Rijnwoude, Leiderdorp, Leiden, Ter Aar, Aarlanderveen en Nieuwkoop.

Incassobureau Profit in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
Doorrijders incasso
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Incassobureau Profit


Nieuwstraat 95 2771 XG Boskoop
0172-216056 Klik om te bellen