IncassoDirect.eu


Treebeekplein 15 6446 VC Brunssum
0453690598 Klik om te bellen

Over IncassoDirect.eu

Uw klant betaalt niet?

IncassoDirect int uw facturen snel en volledig!
Een incassobureau inschakelen is nooit een leuk moment. Je bent als ondernemer hard bezig om je bedrijf te laten groeien. Je hebt daarbij mooie klanten weten te scoren en je bent trots op wat je doet. Totdat er een klant is die niet betaald. Bellen, e-mailen whatsappen niks helpt. Er is vrijwel geen beweging te krijgen in je klant en je begint het gevoel te krijgen dat je naar je centen kan fluiten. In een dergelijke situatie biedt een incassobureau uitkomst. Wij van IncassoDirect helpen u graag dit soort situaties op te lossen. Hierbij proberen we altijd de relatie met uw klant goed te houden. Zodat u, ook nadat het geld is geïncasseerd een potentiële klant overhoud.

Hoe werkt het?

IncassoDirect werkt volgens vaste stappen. Indien u zelf geen 14-dagenbrief heeft verstuurd is dit onze eerste stap. Dit gebeurt dan op ons eigen briefpapier zodat de debiteur eerder geneigd is om de factuur te betalen zonder dat er kosten bij komen. Indien er geen betaling plaats vindt binnen het betaaltermijn gaan wij over naar het incassotraject en verzoeken wij de debiteur correct en dwingend uw rekening(en) te betalen. Blijft betaling uit? Dan gaan we in overleg met u als opdrachtgever over tot juridische stappen.

Altijd online inzage

Het prettige aan de dienstverlening van ons incassobureau is dat u online de behandeling van het dossier kunt volgen. 24 uur per dag heeft u digitale toegang tot de dossiers. Zo bent u altijd heel precies op de hoogte van de laatste stand van zaken!

Een vordering indienen

Via ons online formulier dient u heel eenvoudig een nieuwe vordering in. Na het invullen van de benodigde gegevens starten wij binnen 1 werkdag het incassotraject. Indien nodig nemen wij contact met u op als wij aanvullende informatie nodig hebben. Desgewenst kunt u de benodigde gegevens per e-mail toesturen; wij maken dan een nieuwe incassozaak voor u aan.

Wat kost het?

Veel mensen denken dat ze altijd abonnementskosten of dossierkosten moeten betalen als ze overgaan tot incasso. Daarom laten ze het er vaak bij zitten als hun factuur niet betaald wordt en doen ze zichzelf zo ernstig tekort. Het klopt dat veel incassobureaus inderdaad abonnementskosten of dossierkosten in rekening brengen bij de opdrachtgever, maar dat doen we bij ons in ieder geval niet! Als de debiteur niet betaald overleggen wij met u om een gerechtelijke procedure te starten. Ook deze kosten proberen we zoveel mogelijk op de debiteur te verhalen. Geen resultaat in het gerechtelijke traject? Dan komen de gerechtelijke kosten voor uw rekening.

Dit betekent dat u dus ook kleine vorderingen in kunt dienen!

Foto's

Informatie- en incassobureau Brunssum

IncassoDirect.eu in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Huurincasso
Minnelijke incasso
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

IncassoDirect.eu


Treebeekplein 15 6446 VC Brunssum
0453690598 Klik om te bellen