Incassoexpress


Admiraalsweg 4 5151 MR Drunen
0653724672 Klik om te bellen

Over Incassoexpress

Incassoexpress: Hét incassobureau waarmee u snel (W)int!

Incassoexpress is er zich van bewust wat de nadelen zijn van een te grote debiteurenstand. Behalve de financiële positie neemt de ergernis toe naarmate u elke keer moet nabellen om vervolgens af te worden gescheept met de zoveelste kluit. Het najagen van onbetaalde vorderingen moet men leuk vinden en Incassoexpress vindt dit leuk!.

Wij proberen eerst om de vordering buiten de rechter om te innen op basis van No Cure No Pay. Worden ze niet betwist, des te gemakkelijker. Maar Incassoexpress weet ook betwiste vorderingen professioneel te weerleggen, waardoor de debiteur in de meeste gevallen alsnog eieren voor zijn geld kiest en de zaak minnelijk oplost. We maken daarbij gebruik van de moderne communicatiemiddelen en bellen de debiteuren na om de druk op te voeren. Desnoods wordt de debiteur ook verblijdt met een onaangekondigd bezoek. Alleen al daarin onderscheidt Incassoexpress zich van andere incassobureaus en incassoadvocaten. Overigens doen we dat wel met respect om de kans op een minnelijke oplossing te vergroten.

Maar als het toch onverhoopt tot een gerechtelijke procedure komt, dan trekken onze juristen alle registers open om via juridische (dwang)middelen alsnog de betaling van uw facturen met een vonnis af te dwingen. Zij staan u met woord en daad bij tijdens het gehele proces. Daar hebt u geen doorgaans dure advocaat voor nodig, waardoor de kans dat u er nog wat aan overhoudt, kan afnemen.

Betrokkenheid, daadkracht, doortastendheid, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht zitten in de genen van Incassoexpress. Daardoor (W)int u snel.

Incassoexpress in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Debiteurenbeheer
Gerechtelijke incasso
Minnelijke incasso
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Incassoexpress


Admiraalsweg 4 5151 MR Drunen
0653724672 Klik om te bellen