Incassoplein Creditmanagement


Torenallee 20 5617 BC Eindhoven
0402411036 Klik om te bellen

Over Incassoplein Creditmanagement

U hebt recht op uw geld, wij helpen u daarbij. Vanuit die visie incasseert Incassoplein Credit Management uw niet betaalde facturen. Snel en effectief, zonder de relatie met uw klant te schaden. Voor B2B en B2C, in binnen- en buitenland. We benaderen uw klant direct en maken meteen concrete afspraken over een vlotte betaling. De enkele keer dat die betaling niet volgt, regelt Incassoplein de hele gerechtelijke incassoprocedure voor u..

Voorkomen van incasso is natuurlijk beter voor uw liquiditeit en uw bedrijfsvoering. Daarom helpt Incassoplein u ook graag met uw debiteurenbeheer. We checken uw klant vooraf op betrouwbaarheid van leveren en betalen. We houden openstaande facturen in de gaten en komen direct in actie zodra de betalingstermijn is verlopen. Effect garandeerd.

Daarnaast weten we dat veel ondernemers zich afvragen of een nieuwe klant een wanbetaler of een wensklant wordt. Kredietkijker zoekt dat graag voor u uit. U krijgt inzicht in de financiele handel en wandel van uw (nieuwe) klant en weet of u met een gerust hart zaken met elkaar kunt doen! en dat voor een paar tientjes!

Is uw klant een tropische kamerplant of een cactus? tropische kamerplanten hebben veel verzorging nodig, cactussen niet. Incassoplein voorkomt stekelig gedrag van uw klanten.

Foto's

Incassoplein Creditmanagement in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Debiteurenbeheer
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Artikelen

Hoe voorkom je wanbetalers?

Elke ondernemer wordt vroeg of laat met wanbetalers geconfronteerd. Uit onderzoek blijkt dat debiteuren het overgrote deel van hun rekening te laat betalen. Een klein deel hiervan wordt zelfs helemaal...

Onze locatie

Logo Incassoplein Creditmanagement

Incassoplein Creditmanagement

Incassoplein Creditmanagement


Torenallee 20 5617 BC Eindhoven
0402411036 Klik om te bellen