JTBG Debicasso Control


Baardspringer 45 1541 WV Koog aan de zaan
0248200293 Klik om te bellen

Over JTBG Debicasso Control

JTBG DebicassoControl is de organisatie waar U naar op zoek bent indien u toe bent aan die persoonlijke behandeling, waar u zo aangewend was. Bij JTBG DebicassoControl geen nummertjes cultuur of u nu een groot of klein bedrijf vertegenwoordigd wij gaan er voor de volle 100% in.
Wij kennen onze cliënten en verdiepen ons in uw bedrijfs- en organisatiecultuur en daarom maken wij voor u het verschil. Uiteindelijk gaat het om mensenwerk. Persoonlijke behandeling, begrip, communicatie en daadkracht zijn dan ook de vier pijlers waarop wij voort borduren binnen JTBG DebicassoControl. Kan een bedrijf niet meer familiair zijn, zonder daarbij haar professionaliteit en slagvaardigheid te verliezen in uw dossier? Wij denken van wel!
JTBG DebicassoControl uw allround partner in credit management en juridische dienstverleningJTBG is de organisatie waar u naar op zoek bent wanneer u in enkele of juist meerdere facetten van uw bedrijfsvoering wilt worden bijgestaan.

Incasso-opdrachten kunnen wij voor u verrichten o.b.v. een vast tarief per handeling of o.b.v. no cure no pay. Incassotraject: laatste herinnering, de aanmaning, de ingebrekestelling, de betalingsregeling, het debiteurenbezoek en de gerechtelijke procedure.

Ook verrichten wij voor u administratieve handelingen, het verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen. Het opstellen van de jaarrekening en jaarverslagen. Het inboeken van afspraken en telefonisch opvang.

Rechtstreeks facturen innen via JTBG o.b.v. factuurbewaking. U werkt, factureert en wij monitoren. Indien nodig nemen wij direct actie bij betalingsachterstanden.

Voeren van juridische procedures tot € 25.000 tegen een gereduceerd tarief, bij de kantonrechter.
Het opstellen of controleren van de algemene voorwaarden. Het opstellen van de huur- en/of arbeidsovereenkomsten of vergunningen.


JTBG is u graag van dienst als allround partner! Vraagt u ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Via 024-8200293 staan wij u graag te woord.

JTBG Debicasso Control in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
Detachering
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Opleidingen
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

JTBG Debicasso Control


Baardspringer 45 1541 WV Koog aan de zaan
0248200293 Klik om te bellen