Juridisch Incassokantoor Geldrop (JIG)


Hofdael 1 (a) 5664 GK Geldrop
0407800963 Klik om te bellen

Over Juridisch Incassokantoor Geldrop (JIG)

Juridisch Incassokantoor Geldrop | Incassobureau voor ZZP & MKB | 100% No Cure No Pay

Wij zijn een zakelijk incassobureau met landelijke dekking. Wij behandelen binnenlandse incasso-claims. van zpp,ers en het MKB. Wij hebben bijzondere affiniteit met bedrijven uit de regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Best, Valkenswaard, Tilburg en Den Bosch, maar werken steeds vaker ook buiten deze regio's. Daartoe werken wij samen met legal partners uit het hele land. Op deze wijze kunnen wij iedere Nederlandse vordering snel en effectief afwikkelen.

Zolang u en uw debiteur zich binnen de eigen landsgrenzen bevinden kunt u bij ons terecht. Wij helpen u als bedrijf of ondernemer graag vooruit!

Uw Incasso-partner

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop kunt u snel, eenvoudig en veilig uw incassozaken uit handen geven. Wij verliezen nimmer het menselijke aspect uit het oog en benaderen uw klant met het gepaste respect, zonder afbreuk te doen aan onze juridische effectiviteit. Wij hebben een succesratio van 94%.

Incassobureau voor ZZP en MKB

Juridisch Incassokantoor Geldrop is een full service incassobureau en behandelt binnenlandse vorderingen van MKB en ZZP. Onze minnelijke incasso verloopt tegen No Cure No Pay-incasso concept. 

No Cure No Pay Incasso

De no cure no pay incasso van Juridisch Incassokantoor Geldrop richt zich op onbetaald gelaten opeisbare facturen, waarvan de verschuldigdheid niet betwist wordt en welke ondanks herinnering/aanmaning onbetaald worden gelaten.  

Geen verborgen kosten

U wordt niet geconfronteerd met onverwachte dossierkosten, opstartkosten, administratiekosten of andere 'verborgen' kosten. 

Uw debiteur betaalt!

Ons honorarium in standaard incassozaken bedraagt de incassokosten en rente welke wij uw debiteur voor ons optreden in rekening brengen. Uw vordering wordt met deze kosten verhoogd richting uw debiteur. Deze dient zorgt te dragen voor volledig betaling. 

Betaalt uw debiteur niets, dan kosten wij niets. Betaal uw debiteur volledig, dan kosten wij ook niets. 

100% Uitbetaling

U bent bij ons verzekerd van een 100% uitbetaling van de hoofdsom in geval wij in de minnelijke (buitengerechtelijke) fase alles incasseren.  

Online Inschakelen Incassobureau

Wanneer u een vordering heeft die u aan ons kantoor wilt uitbesteden, dan kunt u terecht op onze website/homepage en uw vordering online indienen.

Meer weten over onze incasso-dienstverlening?

Bel op werkdagen gerust naar ons Secretariaat: 040 7800 963. Mailen kan natuurlijk ook.

Juridisch Incassokantoor Geldrop (JIG) in het kort

Soort bureau

Incassobureau
Rechtspraktijk

Diensten

Consultancy
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Juridisch Incassokantoor Geldrop (JIG)


Hofdael 1 (a) 5664 GK Geldrop
0407800963 Klik om te bellen