M.G. de Jong Gerechtsdeurwaarders- & Incassokantoor


Velperweg 22 6824 BH Arnhem
0263525300 Klik om te bellen

Over M.G. de Jong Gerechtsdeurwaarders- & Incassokantoor

U kunt bij ons kantoor terecht vanaf de pré-incassofase tot en met de executie van titels.
Zowel het minnelijke-, gerechtelijke- als executietraject kunnen wij volledig verzorgen. De centrale regie over vorderingen en de landelijke dekking van ons kantoor garanderen altijd een actueel inzicht in de bij ons lopende portefeuille. Hierbij horen uiteraard ook op maat gemaakte managementrapportages. Door uiterst zorgvuldige, maar doeltreffende behandeling van vorderingen en debiteuren blijven uw imago en de relatie met uw klanten beschermd.
Bovendien is M.G. de Jong ISO 9001 gecertificeerd, wat garant staat voor correcte intern vastgelegde bedrijfsprocessen die inspelen op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers. 

Centrale Regie
Het belangrijkste onderscheidend vermogen van onze organisatie is de unieke centrale regie die wij voeren over de vorderingenportefeuilles. Vanuit Arnhem wordt de behandeling van de portefeuille gestuurd. Hier worden de dossierkeuzes gemaakt, om een zo effectief mogelijke inning te bewerkstelligen. Het voordeel voor u is hierbij dat vorderingen eenduidig worden behandeld volgens vaste procedures en richtlijnen.

Zelfstandigheid
Onze organisatie heeft als unieke eigenschap dat wij zelfstandig opereren in de markt. Wij maken geen deel uit van een overkoepelende organisatie. Dit heeft als grote voordeel dat wij niet verplicht zijn ons te conformeren aan andere regels en richtlijnen van die van de KBvG. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers en zijn wij niet verplicht om samen te werken met voorgeschreven incassopartners.

Landelijke dekking
U kunt uw volledige portefeuille uitbesteden aan ons kantoor, aangezien wij een breed scala aan diensten aanbieden. Wij behandelen uw vorderingen door heel Nederland. Voor het verrichten van ambtshandelingen maken wij gebruik van geselecteerde collega-gerechtsdeurwaarders.


   

M.G. de Jong Gerechtsdeurwaarders- & Incassokantoor in het kort

Soort bureau

Gerechtsdeurwaarder
Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
E-Court
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Pre-incasso diensten

NEN-ISO9001:2000 gecertificeerd

Ja

Onze locatie

M.G. de Jong Gerechtsdeurwaarders- & Incassokantoor


Velperweg 22 6824 BH Arnhem
0263525300 Klik om te bellen