Money Management


Oderweg 1 – 8502 1043 AG Amsterdam
0208515215 Klik om te bellen

Over Money Management

Wij hebben als zakelijke partners hetzelfde doel. Wij gaan graag een partnership met u aan en willen graag dat beide partijen een positieve stap zetten richting de toekomst. Dankzij onze visie, kennis en jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn wij de juiste partij voor u.

Wij, van Money Management, zijn credit management specialisten met een hart voor incasso. Wij halen graag binnen waar u als bedrijf recht op heeft en voeren dit in het minnelijk incassotraject uit op basis van No Cure, No pay + Cure is Bonus. Dit is een uniek door ons ontwikkeld concept en houdt in dat jullie als klant een deel van onze inkomsten ontvangen. Dit zorgt niet alleen voor meer omzet aan uw kant, maar legt de druk op presteren neer bij ons. Eén van onze specialiteiten is incasseren met klantbehoud. Incasseren kunnen wij geheel zelfstandig, maar ook in samenspraak. Ons doel is om een partnerschap te creëren in plaats van alleen een klantrelatie aan te gaan. Wij helpen u graag met al uw credit managementprocessen en vraagstukken.

U ontvangt meer dan u uit handen geeft. U ontvangt bij ons het hele factuurbedrag, de wettelijke rente en een succespremie. 


mmincasso.nl

Money Management in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Money Management


Oderweg 1 – 8502 1043 AG Amsterdam
0208515215 Klik om te bellen