Snijders Advocaten


Vughterweg 74 5211 CM 's-hertogenbosch
0737200200 Klik om te bellen

Over Snijders Advocaten

Als u problemen heeft met het innen van uw facturen bij uw klanten / debiteuren kan dit voor veel onrust binnen uw organisatie zorgen. Als u direct resultaat wilt hebben kunt u beter voorbij gaan aan incassobureaus of gerechtsdeurwaarders. Snijders Advocaten kan veel meer en zwaardere drukmiddelen inzetten en op die manier kunt u alles direct bij een partij neerleggen. Wij adviseren u daarbij standaard over de inrichting van uw credit management zodat uw procedures optimaal zijn ingericht. Dat voorkomt dat u later in het facturen traject zaken niet goed had geregeld, zoals bijvoorbeeld toepasselijkheid van algemene voorwaarden met daarin een eigendomsvoorbehoud. Dat is nutteloos als deze voorwaarden wettelijk niet juist toepasselijk zijn verklaard of niet tijdig ter hand gesteld. Zo zijn er vaak legio zaken te verbeteren, terwijl u wellicht denkt dat u alles op orde heeft.

Ook uw internationale incasso kunt u aan ons overlaten. Wij beschikken over een internationaal netwerk dat volgens de zelfde hoge standaarden werkt als wij zelf. Ook internationaal wordt dus zo de maximale druk uitgeoefend om uw facturen snel en doeltreffend te innen.

Snijders Advocaten is zeker niet duurder dan een incassobureau of een gerechtsdeurwaarder. Ook gaan wij –als u dat wilt- uit van behoud van uw relatie. In elk geval is de methode van Snijders Advocaten zeer effectief, snel en doeltreffend. Door de ervaring en specialisatie die Snijders Advocaten heeft op ook incasso gebied, bedienen we honderden bedrijven met deze dienstverlening. Buitengerechtelijk slechts betalen over succesvolle inning, zodat u er nooit slechter van wordt.

Snijders Advocaten in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Consultancy
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Snijders Advocaten


Vughterweg 74 5211 CM 's-hertogenbosch
0737200200 Klik om te bellen