Straetus Incasso Amstelland


Kabelweg 21 1014 BA Amsterdam
0880440026 Klik om te bellen

Over Straetus Incasso Amstelland

Incasso

Straetus vestiging Amstelland wordt gerund door een ervaren creditmanager met roots in het bedrijfsleven en bij de overheid. Een lokale specialist en vraagbaak voor klanten, die leiding geeft aan een klein team van incasso specialisten. Onze insteek is motiveren en bemiddelen. Bij financiele problemen van de debiteur kijken we naar de mogelijkheden van beide partijen. Bij een conflict reageren we inhoudelijk en corresponderen met debiteuren en hun advocaten. Waar mogelijk en wenselijk organiseren we een gesprek met alle partijen of onderhandelen we bij volmacht over het te betalen bedrag. Indien het niet anders kan begeleiden wij ook de gehele gerechtelijke procedure, waarbij we de diensten van gerechtsdeurwaarders en advocaten waar nodig inschakelen. Wij richten ons op bedrijven die het wél belangrijk vinden hoe er met hun (ex)klanten wordt omgesprongen. 

Internationale incasso

Straetus is een (Nederlands) franchise concept dat inmiddels in 13 landen eigen vestigingen heeft. Indien het niet lukt om vanuit Nederland te incasseren, dan nemen buitenlandse Straetus collega's de inning meestal zonder extra kosten over. Meestal lukt het hun wel om in de lokale taal en met kennis van de lokale rechtsgang de vordering te innen. Buiten de 13 landen maken wij gebruik van een beproeft internationaal netwerk van incassobureaus, waarbij wij de regie in handen houden.

Debiteurenbeheer

Straetus neemt het debiteurenbeheer over van kleine en grotere bedrijven. Door kennis & expertise, resellerschap van diverse software applicaties en een call center met accentloos Nederlands sprekende incasso medewerkers kunnen wij ons niet voorstellen dat een andere partij dit beter dan wel voordeliger voor u kan organiseren. Ons doel is van uw klant een goed betalende klant te maken. En om u het werk en de zorg uit handen te nemen. Wij kunnen ook tijdelijk worden ingezet bij achterstand of ziekte van managers en medewerkers debiteurenbeheer.

Software

Straetus Amsterdam levert zowel software die in huis is ontwikkeld als van drie verschillende software leveranciers. Daardoor hebben wij voor ieder bedrijf van elke omvang een passende oplossing. ZZP-ers e-factureren vanaf 10 euro per maand. Creditmanagement software kan worden gekoppeld met ieder financieel pakket. 

Overige diensten

U kunt daarnaast bij ons terecht voor advies over uw debiteurenbeleid, het beoordelen van de kredietwaardigheid van klanten en het op orde brengen van uw debiteurenbeheer (systeem, proces, medewerkers).

Wij organiseren regelmatig workshops en trainingen voor ondernemers en debiteurenbewakers.

Zo kunnen wij onze klanten op een klantvriendelijke, snelle en voordelige wijze helpen hun omzet betaald te krijgen.

The friendly debtcollectors

Foto's

Vraag vrijblijvend advies

Straetus Incasso Amstelland in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
Detachering
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Opleidingen
Pre-incasso diensten
Software

Team

Onze locatie

Straetus Incasso Amstelland


Kabelweg 21 1014 BA Amsterdam
0880440026 Klik om te bellen