Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso


Sint Ignatiusstraat 267 4817 KK Breda
076-5224266 Klik om te bellen

Over Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde en toonaangevende incasso-organisatie. Eerst in de regio Zuid Holland maar inmiddels (onder andere door een fusie met LAVG zuid) één van de grootste, landelijke creditmanagement organisaties van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Leiden, Nijmegen, Roermond, Rotterdam en Utrecht. Van Arkel is in het bezit van een ISO keurmerk, is lid van het garantiefonds gerechtsdeurwaarders en heeft een helder MVO beleid in haar visie en beleid (ISO 26000) opgenomen.

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso ontzorgt haar klanten door het bieden van een full-service dienstenpakket in creditmanagement. Van Arkel voert haar dienstverlening op een zo efficiënt mogelijke manier uit en behaalt een maximaal resultaat voor haar opdrachtgevers, zonder het sociale aspect uit het oog te verliezen. Om te komen tot duurzame relaties staan kwaliteit, respect en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden uit zoals: alle soorten ambtelijke handelingen, juridische adviezen, debiteurenbeheer, minnelijke incasso, herincasso, internationale incasso, veilingen, procederen en huurincasso's.

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso = Meer kennis, meer rendement.
Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso in het kort

Soort bureau

Gerechtsdeurwaarder
Incassobureau

Diensten

Debiteurenbeheer
Detachering
Doorrijders incasso
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Opleidingen
Pre-incasso diensten

NEN-ISO9001:2000 gecertificeerd

Ja

Onze locatie

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso


Sint Ignatiusstraat 267 4817 KK Breda
076-5224266 Klik om te bellen