Van Schendel & Partners B.V.


Vaartweg 168 1217 SZ Hilversum
0357999950 Klik om te bellen

Over Van Schendel & Partners B.V.

Gerechtsdeurwaarders

Vanuit ons kantoor in Hilversum bedienen wij sinds 2006 een groeiende groep tevreden opdrachtgevers.  Bij ons staan persoonlijke benadering, korte lijnen en slagvaardig optreden voorop.

Deze waarden worden binnen onze organisatie breed gedragen en dagelijks in de praktijk gebracht door een groep zeer gemotiveerde medewerkers. Dat is niet alleen prettig voor u als opdrachtgever, maar draagt ook bij aan een gerichte en efficiënte behandeling van uw opdrachten.

Kwaliteit is een andere belangrijke pijler binnen ons kantoor. Wij proberen continu op hoog niveau te presteren. Door kennis en ervaring onder onze medewerkers te waarborgen, door mee te denken met onze opdrachtgevers en waar mogelijk en/of noodzakelijk door creatieve oplossingen te bedenken voor problemen. Doel is steeds om voor onze opdrachtgevers het gewenste resultaat te halen. Daar mag u ons aan houden.

Opdrachten worden op ons kantoor altijd begeleid en beoordeeld door hoog gekwalificeerde medewerkers. Door kennis van mogelijkheden vergroten wij uw kans op een goed resultaat.
Jaarlijks vragen wij onze opdrachtgevers naar de kwaliteit van en tevredenheid over onze dienstverlening.

In 2016 kregen wij hiervoor het rapportcijfer 8.3 . Een score waar we trots op zijn en ons tevens motiveert om het nog beter te doen. 
 

Met 4 (tk) deurwaarders en 16 medewerkers staan wij graag voor u klaar.

Incasso

Van minnelijke incasso tot beslaglegging, alles in één hand en alle mogelijkheden en middelen onder één dak.

Naast advocatenkantoren en incassobureaus bedienen wij de zakelijke markt. Met Van Schendel & Partners als uw incassopartner bent u verzekerd van scherpe tarieven, no nonsens aanpak, vakkundig advies en voldoende kennis en ervaring om iedere incasso op de meest succesvolle wijze te behandelen.

Wij begeleiden het volledige incassotraject voor u en wij zorgen ervoor dat u één aanspreekpunt heeft. Vooraf stippelen we samen met u het te volgen traject uit. We nemen daarin een adviserende rol en helpen u met het maken van lastige keuzes in gevallen waarin voor u grote (zakelijke) belangen spelen. Of het nu gaat om conservatoire beslagmaatregelen, het voeren van een kort-geding, optreden in een bodemprocedure of het onderhandelen met uw wederpartij, u kunt rekenen op een allround accountmanager.

 

Debiteurenbeheer

Wij garanderen u een directe besparing van minimaal 15%
en zijn het verlengstuk van uw organisatie.

Als ondernemer focust u zich het liefst op uw bedrijf met als doel meer omzet maken. Meer dan ooit is het voor uw bedrijf van belang om uw focus volledig te richten op uw corebusiness. Debiteurenbeheer kost u geld en tijd, soms zorgt het voor frustratie.

Het belang van sterk debiteurenbeheer wordt nogal eens onderschat, het is vaak bijzaak. Logisch, u wilt ondernemen, omzet maken en uw bedrijf zien groeien.
Wanneer wij u de zorg van debiteurenbeheer uit handen nemen doen wij u een aantal garanties, garanties die ondernemers aanstaan.

Wij garanderen u een directe besparing van minimaal 15% en zijn het verlengstuk van uw organisatie. Uw liquiditeitspositie zal binnen afzienbare tijd verbeteren en door het snel signaleren van mogelijke issues kunt u uw organisatie direct de gewenste richting opsturen.

Graag stellen wij ons in dienst van uw organisatie en rekenen vrijblijvend uw besparing uit aan de hand van een aantal vragen. U levert de cijfers, wij de besparing en samen zorgen we voor verdere professionalisering van uw bedrijf.

Wij uw credit management, U Back 2 Business?

Van Schendel & Partners B.V. in het kort

Soort bureau

Gerechtsdeurwaarder

Diensten

Debiteurenbeheer
Detachering
Gerechtelijke incasso
Huisbezoeken
Huurincasso
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Opleidingen
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

Van Schendel & Partners B.V.


Vaartweg 168 1217 SZ Hilversum
0357999950 Klik om te bellen