Terug

Ex-huisbaas betaalt borg niet terug?

Jurrien

Drie jaar lang heb ik een kamer gehuurd van een van de ergste huisjesmelkers in Utrecht. Nu ik mijn kamer opgezegd en inmiddels ook verlaten heb zou ik de borg a 380 euro terug moeten krijgen maar dat weigert zij. Ze is nooit komen opdagen voor de oplevering en heeft alleen per telefoon laten weten dat er wat schade is en ik dus mijn borg niet terug krijg. Hier ben ik het niet mee eens, er is geen schade dus heeft zijn geen recht om mijn borg in te houden. Dit heb ik haar ook al meerdere malen per brief laten weten maar ze reageert gewoon niet, een aangetekende brief neemt ze niet aan en ophalen bij het postkantoor doet ze ook niet (weet ik via track&trace van TNT). Wat is nu de beste manier om dit bedrag van terug te vorderen?

 

Daarnaast heb ik nog een ander conflict met haar. Recentelijk heb ik de huurcommissie verzocht een uitspraak te doen over de afrekening van de servicekosten die ik nooit heb gekregen. Volgens de uitspraak van de commissie heb ik structureel te veel servicekosten betaald waardoor ik met terugwerkende kracht minder hoef te betalen, wat er op neer komt dat ik nog meer geld van haar tegoed heb. Haar kennende zal ze ook deze zaak volledig negeren, hoe kan ik dit het beste aanpakken?

 

Alvast hartelijk bedankt voor een advies,

 

Jurrien


1 Antwoord

Antwoord van Incassobureau Luuc.Eu

  • Beste Jurrien,
  Is deze zaak inmiddels opgelost? Neem anders even contact met mij op via luuc@luuc.eu, wellicht kan ik je helpen in deze situatie.