Terug

Incassobureau

Wendy

Geachte incassobureau,

 

Ik heb een zaak lopen via een incasso en die zaak loopt al bijna 6 jaar.

Mijn vraag is ondanks de gerechtelijk uitspraak van de rechter en is er bijna nog geen uitbetaling gedaan.

 

Al hoewel er steeds een deurwaarder komt om het geld te innnen bij deze persoon, waar ik geld aan uit geleend heb omdat hij schulden had en ik wilde helpen. Zoals u leest is dit voor mij een een harde les om dit nooit meer te doen. Helaas gaat dit om een heel groot bedrag. Dus mijn vraag is wat kan ik nu nog doen om iets terug te zien van mijn geld. Zoals mij verteld is worden er eerst andere schulden betaald en dan kom ik een keer aan de beurt. Wat zijn eigenlijk mijn rechten hierin, hoelang moet ik wachten tot er weer eens gestort gaat worden!! En dat is de afgelopen 4 jaar niet meer gedaan door het incassobureau. Graag wil ik heel graag mijn geld, wat kunt u voor mij betekenen en wat zijn mijn mogelijkheden?

 

Graag zie ik uw antwoord tegemoet.

 

Mvg wendy.


1 Antwoord

Antwoord van GGN Mastering Credit

Geachte Wendy,

 

Als er gelden binnenkomen worden deze naar rato verdeeld. U geeft aan dat u een hoge vordering heeft, dus zult u ook veel moeten ontvangen, tenzij er andere schuldeisers zijn die een hogere vordering tegen de wederpartij heeft.

Helaas komt het in deze tijd vaker voor dat er debiteuren geen tot weinig verhaal is en er niets te incasseren valt. Wij als GGN hebben verschillende opties waar we verhaalsmogelijkheden mee kunnen opdoen om te kijken wat iemand heeft, krijgt maar ook zijn partner. Indien u meer informatie wenst, mag u te allen tijde contact met mij opnemen: 045-576.16.07.

 

Met vriendelijke groet,

S.Bubello