Terug

Kan familie mij een briefadres verschaffen zonder problemen te krijgen met een deurwaarder?

Armin

Eén van de redenen van een aantal vorderingen die ik heb lopen bij incassobureau's is dat ik jarenlang, en nu ook weer, geen vaste woon- of verblijfplaats heb gehad. Brieven/vorderingen, boetes e.d. komen dan niet aan bij mij en juist op verkeerde adressen.

Nu is er iets als een briefadres; mijn zus is bereid mij hiermee te helpen mits zij en haar gezin daardoor niet zelf in problemen kunnen komen met eventuele vorderingen op mijn naam dmv inbeslagname van goederen e.d.

Kunt u mij vertellen hoe dit juridisch is geregeld als het een briefadres betreft, dus inschrijving waarbij dus in het gemeenteregister vermeldt staat dat dit geen woonadres, maar briefadres is???

 

mvg, Armin


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte heer,

 

Stuurt u deze vraag maar door naar het e-mailadres van Bloom en Goldman Incasso te Alphen aan den Rijn. Wij beantwoorden graag al uw vragen per e-mail,

 

Groet,

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Uw zuster kan niet zomaar verantwoordelijk worden gehouden voor uw schulden. Het is zake dat u samen op schrift stelt welke bezittingen van u en welke van haar zijn. Op de bezittingen van uw zus en haar gezin mag nooit beslag worden gelegd. Tevens lijkt het mij in uw situatie beter wanneer u contact opneemt met uw lokale gemeente inzake het bureau schuldhulpverlening.

Mocht u meer vragen hebben of een uitgebreide uitleg willen dan kunt u de collega's van Bloom & Goldman of de Alpha Optima Groep e-mailen.

Wij wensen u succes,


Alpha Optima Incasso Groep - Enschede