Terug

Krijg nog geld van een organisatie wie moet de inscasso kosten betalen?

ronald

hallo ik krijg nog geld van een sint nicolaas organisatie waar voor ik gewerkt ik heb het zwart op staan maar ik heb het op heden nog niet ik heb al een aangetekende brief gestuurd maar hij reageert nergens op wie moet de incasso bureau kosten betalen als ik die inschakel om het geld te krijgen

met vriendelijke groet

ronald


8 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dit is een loonvordering. Kan je laten opeisen bij vonnis van de kantonrechter, mits je de vordering aannemelijk kan maken. Houd rekening met een verjaringstermijn van 6 maanden.


Antwoord van ronald

maar heb geen geld om een advocaat te betalen


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

In dat geval kunt u zoeken naar een advocaat die gesubsidieerd werkt (toevoeging).


Antwoord van ronald

ook daar heb ik geen geld voor ik zit in het wsnp traject


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dan kunt u dit met uw bewindvoerder bespreken. Lukt dat niet neem Dan contact op met me. Zie mijn gegevens op deze of onze eigen website Wellicht kan ik wat Anders voor u navragen.


Antwoord van Pro Actief Incasso

Beste Ronald,

Neem eens contact met ons op. Misschien kunnen wij u van dienst zijn.  Alle kosten worden verhaald op uw debiteur en niet op u, zo kunnen we u dus verzekeren van een kosteloos traject met meerwaarde.  013-88 93 930

 

 

 


Antwoord van Pro Actief Incasso

Beste Ronald,

Neem eens cotact met ons op; misschien kunnen wij u van dienst zijn. Alle kosten worden verhaald op uw debiteur en niet op u; zo kunnen we u dus verzekeren van een kosteloos traject met meer waarde.


Antwoord van Credit Control Nederland

Beste Ronald,

 

Als je in een wsnp traject zit, ben je zelf handelingsonbevoegd. Iedere rechtshandeling die je doet, gaat doen, zul je moeten voorleggen aan je bewindvoerder. Hij of zij is degene die toestemming moet verlenen. Inzake je vordering op de organisatie die je geld is verschuldigd, zal dit in de boedel vallen, die bestemd is voor het wsnp-traject, ten uiteinde ter verdeling voor de schuldeisers. Alles boven het vrij te laten bedrag wat voor je is vastgesteld, komt ten goede van de boedelrekening.  Het is de taak van de bewindvoerder om deze vordering ten gelde te maken. Iedere rechtshandeling die je ten aanzien van de vordering zult maken, buiten de goedkeuring om van je bewindvoerder is een nietige rechtshandeling.