Terug

Oud ijzerboer betaal niet. Wat nu?

Imeg

Een oud ijzerboer heeft een aanzienlijke hoeveelheid oud ijzer (ca 1000kg) opgehaald en zou mij op basis van de weegbon uitbetalen. Ondanks diverse telefoontjes en sms berichten waarin hij dit toezegt betaalt hij niet. 

Wat kan ik nu doen en zijn daar kosten voor mij aan verbonden?


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte heer/mevrouw,

 

Onze werkwijze is kosteloos en vrijblijvend in het buitengerechtelijke traject. U kunt dus gerust een traject starten, want niet geschoten is altijd misgeschoten. Mochten wij niet in staat zijn om de openstaande rekening zonder tussenkomst van de rechtbank te incasseren, dan nemen wij contact met u op om de vervolgstappen te bespreken. Eerst doen wij een verhaalsonderzoek naar de debiteur. Is er voldoende inkomen en vermogen waar na de rechtszaak beslag op gelegd kan worden?! Wanneer de uitkomst positief is, dan adviseren wij u om de zaak via de rechter voort te zetten. Bij ons maakt u geen advocaatkosten! U krijgt kosteloos een jurist toegewezen. De enige kosten die in het gerechtelijk traject gemaakt worden; zijn de kosten van de rechtbank en de ambtelijke betekening van de dagvaarding. Ook de dagvaarding wordt kosteloos door ons opgesteld.

 

Een gerechtelijke procedure is niet verplicht en wordt uitsluitend aanhangig gemaakt met uw toestemming. Indien u niet via gerechtelijke weg door wilt gaan, dan wordt het dossier zonder financiële gevolgen voor u gesloten. Onze werkwijze is immers kosteloos en vrijblijvend.

 

Op www.alincasso.nl kunt meer informatie vinden en eventueel uw dossier indienen.

 

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag.

 

Met vriendelijke groeten,

 

dhr. A. Lunting, unit 34

 

Armis Legibusque Incasso B.V.