Terug

Zaak aangehouden door schuldeiser?

Jenny

Ik heb een schuld lopen bij een fitness centrum en ben verhuisd terwijl ik nog abbonement had lopen bij hen. Een maand of twee na de verhuizing ben ik door een incassobureau gebeld dat ik het bedrag moet voldoen aan het fitness centrum. Ik heb ze gezegd contact op te nemen met het fitness centrum. Maar ik heb eerst toch geld proberen te verzamelen zodat ik het bedrag kon betalen. Vervolgens heb ik op internet gelezen dat als een schuldeiser de zaak uit handen geeft, ik als schuldbetaler contact moet opnemen met de incassobureau.

 

Vervolgens heb ik dat na een maand gedaan, bleek dat de zaak is aangehouden door de schuldeiser en ik het beste op hun reactie kan wachten. Wat houdt aangehouden dus in? Dat ik het niet meer hoef te betalen of dat ik ergere problemen kan verwachten?

 

Mvg

 

Jenny


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dit is waarschijnlijk een berichtgeving dat het incassobureau te horen heeft gekregen dat men met uw zaak even moest wachten. Het zegt feitelijk niets over het wel of niet moeten voldoen van de vordering. Zover ik uw verhaal goed begrijp bent u de abonnementsgelden nog wel verschuldigd.