WHUB incasso


Postbus 97 3860 AB Nijkerk
0332069056 Klik om te bellen

Over WHUB incasso

 

WHUB incasso is een jong incassobureau met incasso-experts die weten hoe je echt moet incasseren.

WHUB is ontstaan omdat er bij meerdere incassokantoren veel zaken fout gaan, ten opzichte van een gerechtsdeurwaarder mag een incassobureau wel no cure no pay werken en de gerechtsdeurwaarder mag dat niet. Denk aan uw portomonee en kies daarom voor WHUB.

WHUB incasso bestaat in 2021 5 jaar, en wij zijn trots op wat wij bereikt hebben en kunnen bereiken, door onze gedegen kennis hebben wij 99,5% van alle zaken gewonnnen!

Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers de facturatieprocedure, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. Ook voor juridische bijstand bent u bij ons aan het juiste adres, door ons brede netwerk van juristen en advocaten kunnen wij u op verschillende manieren bijstaan.

No cure no pay incasso is bij ons kantoor ook écht no cure no pay! Geen verorgen kosten of addertjes. Wél is no cure no pay van toepassing op het minnelijke incassotraject en niet op het gerechtelijk traject. 

Wij zijn één van de weinige kantoren die nog persoonlijk bij uw debiteur langsgaan, wij horen dan van beide partijen wat er aan de hand is en kunnen daardoor efficiënter te werk gaan. In 87% komen wij met de debiteur tot een goede betalingsregeling of kan een gerechtelijke procedure voorkomen worden omdat er een minnelijke schikking door bemiddeling wordt getroffen. Dit scheelt voor alle partijen veel geld en energie.

WHUB incasso in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Debiteurenbeheer
Doorrijders incasso
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Ontruimingen / beslagleggingen
Pre-incasso diensten

No cure no pay

Ja

Onze locatie

WHUB incasso


Postbus 97 3860 AB Nijkerk
0332069056 Klik om te bellen