ZWS Incasso B.V.


Kabelstraat 1 1322 AD Almere
036 303 1353 Klik om te bellen

Procedeert zelf
Stelt zelf dagvaardingen op
Het hele proces van A tot Z

Over ZWS Incasso B.V.

Met een incassotraject van ZWS Incasso – hét incassobureau uit Almere met een landelijke dekking – worden de facturen voor uw geleverde diensten altijd op tijd betaald en blijft de goede relatie met uw klant behouden.

Een flexibel incassotraject waarin de band met uw klant centraal staat vinden wij belangrijk. Samen met u zorgen we ervoor dat uw debiteuren snel betalen; hoe klein of groot het openstaande bedrag ook is.

Ons incassobureau in Almere incasseert 88% van de vorderingen binnen 30 dagen.

Beperken en voorkomen zijn de sleutelbegrippen bij incasso. ZWS Incasso beschouwt elke incasso-opdracht als een zaak apart en is aantonend een factor van belang voor grotere en kleinere ondernemingen en wordt als vaste partner betrokken bij hun Credit Management.

ZWS Incasso neemt de rol als verlengstuk van uw organisatie in en verplicht zichzelf tot het beste. Tot de meest heldere en eerlijke communicatie en het vastleggen en uitvoeren van afspraken en verslaglegging. ZWS Incasso houdt de cash flow van uw onderneming op het gewenste peil.

ZWS Incasso onderscheid zich ten opzichte van veel andere incassobureaus, door het feit dat ZWS Incasso zelf dagvaardingen opstelt en gerechtelijke procedures voert.

Video

Foto's

ZWS Incasso B.V. te Almere

ZWS Incasso B.V. in het kort

Soort bureau

Incassobureau

Diensten

Consultancy
Debiteurenbeheer
Detachering
Doorrijders incasso
Gerechtelijke incasso
Huurincasso
Inhouse incasso
Kredietcheck
Minnelijke incasso
Opleidingen
Pre-incasso diensten

Onze locatie

Logo ZWS Incasso B.V.

ZWS Incasso B.V.

ZWS Incasso B.V.


Kabelstraat 1 1322 AD Almere
036 303 1353 Klik om te bellen